Termeni și condiții

Introducere

Bine ați venit pe site-ul Liderologia.ro! Website-ul este proprietatea LIDEROLOGIA S.R.L., cu sediul social în București, Sector 5, Strada Alexandru Beldiman Nr 1, Bloc 1, Scara B, Etaj 2, Ap 30, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/19728/2021, Cod Unic de Înregistrare 45209989.

Termenii și condițiile acestei pagini web guvernează utilizarea acestui website și sunt valabile pentru toate paginile existente în cadrul acestui website. Acești termeni se aplică în deplină forță și efect asupra utilizării de către dvs. a acestui website și prin utilizarea acestui site, acceptați în mod expres toți termenii și condițiile incluse aici în întregime. Nu trebuie să utilizați acest site dacă aveți obiecții față de oricare dintre acești termeni și condiții standard.

Utilizarea site-ului

   • Vânzător - LIDEROLOGIA S.R.L.
   • Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are varsta peste 18 ani sau persoană juridică sau orice persoană juridică care își face un cont în site și efectuează o comandă.
   • Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică înregistrată pe website, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunile Termeni si Condiții și Politica de Confidențialitate
   • Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Progres pachet, facturi fiscale, access la Sesiuni de Coaching.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
   • Membru comunitate – orice persoană fizică, care are un rol profesional de top management, middle management în companii multinaționale sau naționale, instituții guvernamentale și nonguvernamentale, antreprenor, lider de opinie sau lider de gândire în domeniul său de activitate, care a devenit utilizator înregistrat pe site, pe baza unei comenzi și a unui cont realizat, precum și orice persoană juridică înregistrată în site, pe baza unei comenzi și a unui cont realizat. Membrul comunității  contribuie la dezvoltarea acesteia prin participarea la inițiativele, evenimentele și proiectele propuse în acest cadru și este responsabil în a avea o conduită etică și aliniată cu principiile comunității.
   • Comunitate – grup de membri ce contribuie la inițiativele, evenimentele și proiectele propuse în cadrul platformei. Pentru a ne asigura că toți membrii comunității creează și primesc valoare prin prezența în acest cadru, ne rezervăm dreptul de a selecta ca membri, acele persoane fizice sau juridice care se încadrează în criteriile de adresabilitate ale comunității – aria de leadership (orice adult care, indiferent de sex, vârstă, etnie, condiție fizică, orientare sexuală/politică/religioasă, are un rol profesional de top management, middle management în companii multinaționale sau naționale, instituții guvernamentale și nonguvernamentale, antreprenor, lider de opinie sau lider de gândire în domeniul său de activitate). 

Descrierea serviciilor

Website-ul Liderologia.ro oferă servicii digitale de e-learning care presupun învățarea realizată prin studiu de acasă și utilizând computere și cursuri furnizate prin internet. De asemenea, este o comunitate de practică a leadershipului în care este creat și publicat conținut relevant pentru lideri.

La dispoziția clienților exista 4 pachete ce pot fi achiziționate: Basic, Medium, Premium și Corporate.

 • Pachetul Basic - Este un serviciu de one-time-shopping, în care utilizatorul în momentul achiziției primește în format electronic materiale descărcabile de tip video, pdf, audio, necesare implementării pachetului, precum și accesul la toate resursele comunității de lideri.
 • Pachetul Medium - Reprezintă un bilet intermediar (download materialele din Pachet Basic + webinarii live + sesiuni individuale de mentoring online /one time shopping). În acest pachet sunt incluse următoarele: structură proces de învățare + materiale ce pot fi descărcate și parcurse individual (sesiuni înregistrate + chit reflecție personală) + exerciții de coaching înregistrate ce pot fi parcurse individual + 2 sesiuni de mentoring individual + 3 webinarii live, precum și accesul la toate resursele comunității de lideri.
 • Pachetul Premium - Reprezintă un bilet premium (download materiale din Pachet Basic + Pachet Medium + sesiuni individuale de executive coaching online). În acest pachet sunt incluse următoarele: structură proces de învățare + materiale ce pot fi descărcate și parcurse individual (sesiuni înregistrate + chit reflecție personală) + exerciții de coaching înregistrate ce pot fi parcurse individual + 2 sesiuni de executive coaching individual + 2 sesiuni de mentoring individual + 3 webinarii live, precum și accesul la toate resursele comunității de lideri.
 • Pachetul Corporate - Este un serviciu costumizabil dedicat companiilor și liderilor din companii, ce include toate cele 3 pachete de mai sus dar și nevoi de dezvoltare ce nu se regăsesc în pachetele menționate.

Prețurile serviciilor

Prețurile serviciilor sunt urmatoarele și au fost stabilite de facilitatorii care oferă informația de coaching:

 • Pachet Basic - 1.200 de lei
 • Pachet Medium - 2.200 de lei
 • Pachet Premium - 4.400 de lei

Livrarea serviciilor

Livrarea serviciilor se va face în momentul în care se înregistrează plata unui pachet sau a mai multor pachete în sistem. Cumpărătorul va avea acces instant la serviciile oferite conform pachetului achiziționat.

Serviciile vor fi livrate pe email sub forma de link de download, prin platforma Liderologia.ro cu acces din contul clientului și prin conferințe ce vor avea loc prin intermediul aplicației Zoom.

În cazul în care cumpărătorul nu primește mail de confirmare a comenzii, vă rugăm sa ne contactați la contact@liderologia.ro.

Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentele care nu strâng numărul optim de participanți necesari pentru o bună experiență de lucru împreună și de a le reprograma dacă întâmpinăm motive tehnice care nu permit realizarea lor în condiții bune de lucru pentru participanți. 

Evenimentele filmate și înregistrate

Evenimentele de pe site-ul www.liderologia.ro și toate paginile dedicate pentru anumite evenimente conexe se vor desfășura pe platforme de videoconferences. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, participanții vor fi de acord cu filmarea și înregistrarea acestora pe parcursul evenimentelor.

Totodata, vor fi de acord și cu utilizarea imaginii lor foto și video în cadrul postărilor pe canalele online ale Liderologia (Facebook, LinkedIn, YouTube, site web, newsletter).

Înregistrarea evnimentelor va fi utilizată pentru: realizarea de analize și documentări în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite, creșterii relevanței informațiilor în funcție de feed-back-urile primite, reorganizarea informației, statistici pe întrebări recurente și informațiile cerute de către participanții la eveniment, pentru îmbunătățirea proiectului, punerea la dispoziția clienților înregistrați în platforma Liderologia, a înregistrării evenimentului.

Locul utilizării

În locația special constituită și protejată din punct de vedere al securității datelor, de către persoanele desemnate și în înregistrările video ale evenimentului care va fi distribuit clienților înregistrați în platforma Liderologia.

Acordarea consimțământului și revocarea acestuia sunt voluntare. În situația în care participantul la eveniment nu acordă consimțământul să fie înregistrat, acesta nu va fi dezavantajat în activitate, imaginea video a acestuia nu va apărea în înregistrare.

Drepturi pentru proprietate intelectuală 

În afară de conținutul pe care îl dețineți, pe care ați ales să îl includeți în acest site, în conformitate cu acești Termeni, Liderologia și/sau licențiatorii săi dețin toate drepturile asupra proprietății intelectuale și a materialelor conținute pe acest site, iar toate aceste drepturi sunt rezervate.

Vi se acordă numai o licență limitată, sub rezerva restricțiilor prevăzute în acești Termeni, în scopul vizualizării materialului conținut pe acest site.

Restricții

Sunteți restricționat în mod expres și categoric de la următoarele:

Publicarea oricăror materiale ale site-ului web, în orice mediu;
Vânzarea, sublicențarea și/sau comercializarea în alt mod a oricăror alte materiale de pe site;
Realizarea publică și/sau afișarea oricăror materiale ale site-ului web;
Utilizarea acestui site în orice mod care este, sau poate fi, dăunător acestui site;
Utilizarea acestui site în orice mod care afectează accesul utilizatorului la acest site;
Utilizarea acestui site în contradicție cu legile și reglementările aplicabile sau într-un mod care cauzează sau poate cauza pagube site-ului sau oricărei persoane sau entități de afaceri;
Angajarea în orice extragere de date, recoltarea de date, extragerea de date sau orice alta activitate similară în legătură cu acest site sau în timp ce utilizați acest site;
Utilizarea acestui site pentru a se implica în orice activitate de advertising sau marketing;
Anumite domenii ale acestui site sunt restricționate de accesul dvs. și Liderologia vă poate restrânge în continuare accesul în orice zonă a acestui site, oricând, în mod discreționar și exclusiv. Orice ID utilizator și parolă pe care le aveți pentru acest site Web sunt confidențiale și trebuie să păstrați confidențialitatea acestor informații.

Nu există garanții

Acest site este furnizat „ca atare”, cu toate defectele, iar Liderologia.ro nu face declarații sau garanții exprese sau implicite, de niciun fel legate de acest site sau de materialele conținute pe acest site. În plus, nimic din conținutul acestui site nu va fi interpretat ca furnizând consultanță sau sfaturi pentru dumneavoastră – conținutul furnizat de Liderologia reprezintă opțiuni, surse de inspirație pentru dezvoltare personală și profesională, aflată în responsabilitatea fiecărui utilizator în parte.

Limitarea răspunderii

În niciun caz, Liderologia și niciunul dintre ofițerii, directorii și angajații săi nu vor fi răspunzători față de dvs. pentru orice rezultat care rezultă din, sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site, indiferent dacă această răspundere este contractuală, și Liderologia, inclusiv ofițerii săi, directorii și angajații, nu vor fi răspunzători pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care rezultă din sau în vreun fel legată de utilizarea de către dvs. a acestui site web.

Despăgubiri

Prin prezenta, despăgubiți, în cea mai mare măsură, Liderologia de la și împotriva oricărei și tuturor obligațiilor, costurilor, cererilor, cauzelor acțiunii, daunelor și cheltuielilor (inclusiv onorariile avocatului rezonabil) generate de sau în legătură cu orice încălcare a vreuneia dintre prevederile acestor Termeni.

Prevederi

În cazul în care orice dispoziție a acestor Termeni se consideră neaplicabilă sau nevalabilă în conformitate cu orice lege aplicabilă, o astfel de neaplicabilitate sau o nulitate nu va face ca acești Termeni să fie inaplicabili sau invalizi în ansamblul lor și aceste prevederi vor fi șterse fără a afecta prevederile rămase.

Variația Termenilor

Liderologia are permisiunea de a revizui acești Termeni în orice moment, în măsura în care consideră că este adecvată și prin utilizarea acestui Website, este de așteptat să revizuiți acești Termeni în mod regulat, pentru a vă asigura că înțelegeți toți termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui Website.

Misiune 

Liderologia este autorizat să atribuie, să transfere și să subcontracteze drepturile și/sau obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără nicio notificare sau consimțământ necesar. Cu toate acestea, nu vi se va permite să cesionați, să transferați sau să subcontractați vreunul dintre drepturile și/sau obligațiile dvs. în conformitate cu acești Termeni.

Întregul acord

Acești Termeni, inclusiv orice notificări legale și clauze de declinare a responsabilității conținute pe acest Website, constituie întregul acord între Liderologia și dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestui site Web și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare cu privire la acestea.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României și vă veți supune jurisdicției neexclusive a instanțelor de stat și federale situate în România pentru soluționarea eventualelor litigii.