Politica de retur

Dreptul de anulare a comenzii

Ai dreptul de a anula o comandă dacă aceasta nu este finalizată online (checkout), poți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul tău.

Restituirea valorii serviciilor anulate

Pentru produsul „Pachete” (abonamente anuale)

Ai dreptul de a renunța la întreaga comandă pe tot parcursul anului, valoarea pachetului fiind returnată în 30 de zile calendaristice, în contul bancar de pe care s-a realizat tranzacția.

Modul prin care se poate renunța la un pachet achiziționat este printr-o solicitare scrisă și transmisă pe e-mail la adresa contact@liderologia.ro.

Restituirea valorii pachetelor anulate

În cazul în care cumpărătorul renunță la oricare dintre pachetele achiziționate, procesul de restituire a valorii s-ar desfășura în modul următor în funcție de valoarea fiecărui pachet:

După 1 lună – restituirea va fi de 11 luni
Dupa 2 luni – restituirea va fi de 10 luni
Dupa 3 luni – restituirea va fi de 9 luni
Dupa 4 luni – restituirea va fi de 8 luni
Dupa 5 luni – restituirea va fi de 7 luni
Dupa 6 luni – restituirea va fi de 6 luni
Dupa 7 luni – restituirea va fi de 5 luni
Dupa 8 luni – restituirea va fi de 4 luni
Dupa 9 luni – restituirea va fi de 3 luni
Dupa 10 luni – restituirea va fi de 2 luni
Dupa 11 luni – restituirea va fi de 1 lună

Pentru produsele „Extraopțiuni” (servicii suplimentare)

Cumpărătorul poate opta, la alegere, pentru returnarea banilor sau compensarea cu următorul eveniment similar. 

Când persoana care a plătit biletul/sesiunea nu mai poate participa, poate solicita returnarea banilor cu cel puțin 5 zile anterior datei evenimentului achiziționat. 

Dacă solicitarea nu este făcută cu cel puțin 5 zile anterior evenimentului, suma plătită se va reporta către următorul eveniment similar.

Valoarea serviciului va fi returnată în 30 de zile calendaristice, în contul bancar de pe care s-a realizat tranzacția, în cazul în care se solicită returnarea sumei și solicitarea se încadrează în condițiile specificate mai sus.

Modul prin care se poate renunța la un serviciu achiziționat este printr-o solicitare scrisă și transmisă pe e-mail la adresa contact@liderologia.ro.