Echipa ta de leadership ar avea nevoie să se reinventeze?

Managerii din organizația ta au nevoie de capabilități noi de leadership pentru a găsi răspunsuri noi la solicitările prezentului?

Detalii pachet

 • În comunitatea Liderologia vei găsi resurse pentru inspirație, soluții și procese de învățare continuă care pot susține liderii din organizația ta în următoarele direcții:

  1. Academii interne pentru dezvoltarea articulată a viitorilor lideri (procesele noastre de dezvoltare sunt structurate și centrate pe obiective concrete, măsurabile dar și nestructurate, resurse care pot fi folosite în orice moment)

  2. Procese de dezvoltare a succesorilor, a managerilor care ar putea sa fie gata în orice moment să preia o inițiativă sau proiect strategic

  3. Învățarea și dezvoltarea continuă pentru toți liderii din organizație

  Pentru maximizarea impactului pe care îl au liderii in echipa sau organizația ta, îți punem la dispoziție toate cele 3 opțiuni de practică a competențelor tale de leadership, pe care le puteți accesa remote și practica împreună cu noi timp de 1 an.

  Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne pe mail sau la telefon și vom creiona o propunere de parteneriat aliniată cu nevoile organizației tale!

Pachet
BASIC
+
Pachet
MEDIUM
+
Pachet
PREMIUM

Contactează-ne pe mail sau la telefon și vom creiona o propunere de parteneriat aliniată cu nevoile organizației tale!

PLAY