Sesiune de mentoring

Mai jos, găsești lista cu mentorii, de unde poți alege mentorul pe care îl dorești pentru sesiunile tale
Diana Țarfulea

Mă numesc Diana Țarfulea și sunt Director de Inginerie la Adobe Systems România.

Parcursul călătoriei mele profesionale în dezvoltarea de software a început în urmă cu 18 ani, când am început să lucrez pe o poziție de consultant software, apoi dezvoltator Java, pentru companii IT românești care implementau soluții enterprise pentru instituții publice. Cu mare recunoștință îmi amintesc de acei primi ani, deoarece transformarea digitală cu care ne-am sprijinit clienții, problemele pe care le-am rezolvat cu ajutorul tehnologiei, oamenii cu care am lucrat și contextul la care am fost expusă, m-au ajutat să construiesc o bază solidă pentru cariera mea.

Mai târziu, am făcut tranziția către roluri manageriale în tehnologie și, în ultimii nouă ani, am rămas pe acest drum. Înconjurată de profesioniști, munca mea a continuat să creeze un impact pozitiv și să aducă valoare pentru clienții din diverse domenii industriale, cum ar fi: sectorul public, bancar, fintech, streaming video, optimizarea experienței web.

Valorile mele: impact, integritate, respect, învățare, calitatea vieții.

ADN de Leadership : responsabilă, respectuoasă, deschisă către nou, echilibrată.

Stilul de mentorat: o combinație între îndrumare, coaching și consiliere, dar întotdeauna adaptată nevoilor persoanelor mentorate.

Vlad Stănilescu

Lider principal în domeniul transformării digitale, managementului produselor și programelor, inginerie și operațiuni IT și telecomunicații și zone de experiență a clienților, gestionând echipe mari și programe de transformare de milioane de euro/an.

Îmbrățișez incertitudinea și caut antifragilitate, priceput și cu experiență în dezvoltarea și implementarea unor strategii complexe pentru a atinge obiective întinse.

Mereu privesc spre o transformare semnificativă și contest status quo-ul.

Mihai Coca-Cozma

Senior Executive cu peste 20 de ani de experiență, având roluri de CEO și de membru în board-urile companiilor în care a activat, roluri care au presupus diverse schimbări strategice, fuziuni și achiziții, cu realizări complexe și diverse în construirea de echipe eficiente și performante.

Consilier și Mentor, acompaniind echipele de conducere pentru a îmbunătăți viziunea, misiunea și valorile, adaptând în același timp într-un mod dinamic strategia, tacticile și în consecință obiectivele sincronizate ale structurilor organizatorice ale firmei.

Ofer consiliere pentru inițiative de transformare și/sau schimbare pentru a crește eficacitatea companiei și eficiența operațiunii și a modelului financiar.

Specializat în planuri de carieră și dezvoltare pentru echipele de management.

Crez personal: Fă lucrurile să se întâmple.

Stilul de mentorat: Crearea unei relații prin care să pot ajuta persoana mentorată să poată progresa semnificativ în cunoștințe, muncă sau gândire!