Lideri de gândire

Care este cel mai bun moment să regândim modul în care muncim în organizații? Noi, la Liderologia credem că este Acum!

Acum este momentul să regândim filozofia organizației și cultura sa, principiile pe care creăm și implementăm structuri menite să atingă rezultatele de business împreună cu oameni motivați și implicați în viața organizațională, dar mai ales cu oameni sănătoși și muncă inteligentă.

Schimbarea începe mai întâi în mintea și imaginația noastră înainte de a fi pusă în practică – te invităm să explorezi perspective, opțiuni și modalități noi de a dezvolta practica leadership-ului în organizațiile din România.

Invităm lideri de gândire din domenii de activitate diverse să gândească profund și deschis, despre unele dintre cele mai presante întrebări din mediul organizațional și să exprime perspectivele lor despre ceea ce văd ei posibil.

În comunitatea Liderologia facilităm conversațiile care activează imaginația și practica de leadership – contribuie cu ideile tale la dezvoltarea de direcții noi de gândire și acțiune pentru organizațiile din România.

Pentru detalii ne poți trimite un email la adresa: rodica.obancea@liderologia.ro

Rodica Obancea

Coach profesionist pentru lideri și echipe, antreprenor în serie
–Gândesc, explorez și scriu despre management și leadership
în contextul actual

#leadership #thoughtleader #management

Arta de a gândi strategic – de la vechi la nou

Rodica Obancea / 27 mai 2022

„Am nevoie de oameni care gândesc mare!”„Vreau în echipă manageri care gândesc strategic!” „Vreau... [...]

mai mult
Leadership și vocea autentică

Rodica Obancea / 12 aprilie 2022

Una dintre ideile care m-a inspirat în ultima perioadă, am auzit-o la o colegă: leadership-ul se face cu picioarele și managementul cu mâi... [...]

mai mult
MAI MULTE ARTICOLE