Cine suntem noi
Suntem o comunitate virtuală de lideri care cred în puterea exemplului

Coach profesioniști

Rodica Obancea

Master Certified Coach (MCC), cu o practică de coach executiv și coach pentru echipe de management de peste 15 ani, în organizații antreprenoriale și multinaționale. A antrenat peste 400 de lideri și peste 60 de echipe de management pentru creșterea performanței măsurabile și implementarea schimbărilor pentru maximizarea impactului și a valorii create. Este pasionată de crearea de echipe performante care se auto- conduc și învață continuu să atingă rezultatele dorite cu adevărat.

Șerban Chinole

Sunt Master Certified Coach, care lucrează cu liderii de echipă pentru a obține asistență în mediul pandemic actual. Sfârșitul anului 2020 a adus o nevoie imperioasă pentru ei de a închide unele lacune în dezvoltarea capacităților. Aceștia se pot situa în zona de aplicare a noilor competențe în acest context sau pot conecta prioritățile de recalificare la rezultatele afacerii, ori pot deveni ei înșiși experți într-un nou rol de facilitator. Este întotdeauna vorba despre un nou proiect sau rol care bate la ușă, ceea ce poate necesita o anumită dedicație din partea ta, învățând și fiind prezent într-un mod nou, înțelegând dinamica echipei și relațiile.

Începe acum

Noi credem că, într-o lume în continuă schimbare în care căutăm repere solide și inspirație, liderii din organizațiile private, publice, din politică, din zona nonguvernamentală, din viața de zi cu zi, pot fi astfel de repere.

ÎNCEPE ACUM